Meditatii si Povesti terapeutice

Aceste meditatii te vor ajuta sa te relaxezi si gestionezi mai eficient stresul si problemele cotidiene. Te rog sa le asculti in momentele cand esti asezat confortabil si poti sa te relaxezi.

Te rog sa inchizi telefonul si orice alt device care te-ar putea perturba si sa te asiguri ca nu vei fi deranjat in urmatoarele 30 minute. Poti sa folosesti castile pentru a asimila si mai eficient afirmatiile pozitive.

Poti sa le asculti zilnic sau le alternezi cu alte meditatii pentru cele mai bune rezultate. Efectele sonore din fundal au fost inregistrate in anumite frecvente si contin sunete speciale pentru a spori efectul de relaxare si pentru a te ghida catre o stare profunda de meditatie benefica corpului si mintii tale.

Te rog nu incerci prea tare sa faci lucrurile sa mearga, si nici sa opresti lucrurile sa se intample. Doar permitei imaginatiei tale sa se indrepte unde doreste pe masura ce observi lucrurile in timp ce se desfasoara, poate ganduri sau senzatii interesante si ciudate care se intampla in interior sau in exterior sau poate amandoua in acelasi timp. Nu vreau sa te gandesti, sa raspunzi sau sa incerci sa faci ceva.

De fapt, nu este nici macar necesar sa asculti cu atentie ceea ce zic deoarece mintea inconstienta va fi inevitabil atenta la ceea ce este important, fara nici un efort constient din partea ta

Meditatie pentru somn
linistit

Aceasta meditatie te va ajuta sa adormi mai usor si sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor ori de cate ori o vei asculta. Te rog sa o asculti in momentele cand esti asezat confortabil si te pregatesti pentru somn

Meditatie pentru reducerea stresului

Aceasta meditatie te va ajuta sa te relaxezi si gestionezi mai eficient stresul cotidian. Te rog sa o asculti in momentele cand esti asezat confortabil si poti sa te relaxezi.

Meditații terapeutice – povestea caracatitei

Meditații terapeutice pt copii – cresterea increderii de sine. Aceasta meditație il va ajuta pe copilul tău sa se relaxeze si sa se bucure de un somn liniștit și odihnitor ori de cate ori o va asculta.

Meditatii terapeutice – controlul greutatii

Aceasta inregistrare are ca scop controlul greutatii si adoptarea un stil de viata mai sanatos. Scopul ei este sa ofere suport in atingerea obiectivelor terapeutice si nu sa inlocuiasca sedintele de psihoterapie.

Adresa

Adresa: Piata Universitatii 

030011 Bucuresti

Contact

info@mind-soul-therapy.eu

clinica.mind.soul@gmail.com

Telefon

+40787.734.444

Sedintele de terapie se pot sustine in Romana, Engleza, Franceza, Spaniola sau Italiana.